انجیر خشک ، اثرات دارویی و درمانی
بهبود گوارش
انجیر خشک سرشار از فیبر غذایی است. این خوراکی از یبوست و سایر مشکلات گوارشی پیشگیری میکند؛ انجیر به عنوان یک ملین طبیعی شناخته میشود.
کاهش وزن
به عنوان یکی از خواص مهم انجیر خشک باید اشاره کرد که این نوع انجیر کالری اندکی دارد. بنابراین، اگر میخواهید چند کیلویی وزن کم کنید، از این محصول به عنوان یک میان وعدهی ایدهآل استفاده کنید.
فشار خون
سطح سدیم بدن با مصرف نمک افزایش مییابد. به این ترتیب، تعادل سدیم و پتاسیم بدن به هم میریزد، و در نتیجه فشار خون بالا میرود. انجیر خشک برای بازیابی این تعادل و پیشگیری از فشار خون بسیار عالی است. یک عدد انجیر خشک حاوی ۱۲۹ میلیگرم پتاسیم و ۲ میلیگرم سدیم است.
آنتیاکسیدان
یکی از خواص انجیر خشک این است که این میوه شیرین و خوشمزه غنی از آنتیاکسیدان است؛ میزان آنتیاکسیدان موجود در این محصول حتی از انجیر طبیعی نیز بیشتر است. طبق نتایج یک مطالعه، انجیر خشک در مقایسه با سایر میوههایی که خواص آنتیاکسیدانیشان را به ویتامین C و ویتامین E نسبت میدهند، دارای آنتیاکسیدانهای فنل باکیفیتتری است.
بیماری قلبی
محتویات غنی از آنتیاکسیدانِ موجود در انجیر خشک رادیکالهای آزادی را که میتوانند به عروق خونی آسیب بزنند و باعث بیماری قلبی شوند، از بین میبرد. همچنین، نتایج برخی مطالعات نشان میدهند، انجیر خشک سطوح تریگلیسیریدی را دارای تاثیر قابل توجهی در ایجاد بیماری قلبی است، کاهش میدهد.