تحلیل آزمایش پزشکی
لطفا شکیبا باشید

درای ویتی - فروش میوه خشک، آجیل و خشک بار

با توجه به فواید ذکر شده‌ در خصوص میوه خشک و خشکبار، هدف تیم درای ویتی تسهیل در فراهم آوردن این میان وعده غذایی در سبد خانواده هاست. لذا تلاش ما بر این است تا با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت، بهترین خدمات را به مشتری های عزیزمان ارائه دهیم.

پسته

غنی از ویتامین B6

از پسته تا سلامتی

پسته یک مغز غنی از مواد مغذی شامل اسیدهای چرب سالم در قلب،فیبر،پتاسیم،منیزیم،پروتئین ها ،ویتامین k، توکوفرول و تعدادی مواد شیمیایی است.

رنگ منحصر به فرد پسته به دلیل وجود لوتئین و انتوسیانین ان است،در میان مغز ها پسته دارای بالاترین سطح از پتاسیم،فیتواسترول و کاروتنوئیدهای گزانتوفیل است.

پسته موجب افزایش پروفایل های چربی خون سالم در بدن افراد می شود،این مغز به حفظ انتی اکسیدانی عملکرد اندوتلیال و کنترل قند خون کمک می کند.

درای ویتی - پسته

از پسته تا سلامتی

پسته یکی از مغز هایی است که غنی از ویتامین B6 است ،این ویتامین برای عملکرد بهتر فعلالیت های بدن مانند تشکیل هموگلوبین،مولکولی که اکسیژن را در سلول های خون حمل می کند و کنترل قند خون نیز  مهم است.

پسته دارای بیشترین مقدار لوتئین و زاگزانتین است که این دو انتی اکسیدان برای سلامت چشم مفید هستند،انها از چشمها در برابر اسیب ها ناشی از نور ابی و تخریب ماکولا مربوط به سن محافظت می کنند و همچنین مشکلی که در آن بینایی شما دچار مشکل شده باشد را از بین می برد.

 

درای ویتی - پسته

از پسته تا سلامتی

خوردن اجیل معمولا فواید زیادی برای بدن انسان دارد اما کالری زیادی دارد،پسته جز اجیل هایی است که نبست به دیگر انها کالری کمی دارد،28 گرم پسته شامل 159 کالری است ولی با این حال که کالری کمی دارد،پروتئین زیادی دارد که حدود 20% انرا تشکیل می دهد.

همچنین پسته نسبت به مغز های دیگر اسید های آمینه ضروری عیار سازنده پروتئین بیشتری دارد. بدن انسان قادر به ساخت این اسید آمینه ها نیست به همین دلیل باید در رژیم روزانه آن را کسب کرد.

 

درای ویتی - پسته

پسته ، اثرات دارویی و درمانی

کاهش وزن

در صورت مصرف متوسط پسته به دلیل اثرات سیری و اشباع و کاهش انرژی قابل سوخت و ساز می تواند به کنترل وزن افراد کمک کند.طبق ازمایشات انجام شده نشان داده شده است که شاخص توده بدن و تری گلیسیرید در کسانی که پسته مصرف می کنند در مقایسه با کسانی که یک میان وعده ایزو کالری مصرف می کنند،سطح پایین تری از گلیسیرید را نشان می دهد.

تقویت روده سالم 

پسته سرشار از فیبر است،فیبر از طریق سیستم هضم نشده حرکت می کند و برخی از انواع آنها توسط باکتری های مفید روده هضم می شوند و به عنوان پروبیوتیک عمل می کند. باکتری های روده فیبر را تخمیر کرده و به اسید های چرب تبدیل می کنند که چندین مزیت سلامتی دارد و سرطان،خطر ابتلا به اختلالات گوارشی و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. بوتیرات مفیدترین اسیدهای چرب بدن هستند و پسته باعث افزایش تعداد باکتری های تولید کننده بوتیرات می شود.

درای ویتی - پسته

پسته ، اثرات دارویی و درمانی

کاهش کلسترول و فشار خون

پسته به دلیل دارا بودن انتی اکسیدان می تواند باعث کاهش کلسترول خون و بهبود فشار خون شود و خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد.

مطابق اطلاعات مصرف روزانه این اجیل مفید 20% کلسترول LDL و14% تری گلیسیرید را کاهش می دهد. خوردن پسته موجب کاهش فشار خون تا تقریبا 1.28 میلی متر می شود.

سلامت رگ های خونی

پسته منبع خوبی از اسید آمینه است که در بدن افراد به اسید نیتریک تبدیل می شود.

اسید نیتریک ترکیبی است که در گشاد شدن عروق نقش مهمی دارد.

اسید نیتریک با سیگنال دادن به سلولهای اندوتلیوم باعث گشاد شدن رگ های خونی می شود،اندوتلیوم لایه داخلی رگهای خونی است و مهم است که به درستی کار کند به دلیل اینکه اختلال عملکرد اندوتلیوم عامل بیماریهای قلبی است.

جریان خون مناسب برای عملکردهای مختلف بدن به ویژه عملکرد نعوظ مهم است.

درای ویتی - پسته

پسته ، اثرات دارویی و درمانی

کاهش قند خون 

میزان کربوهیدرات پسته نسبت به اجیل های دیگر بیشتر است اما شاخص گلیسمی ان کم است که باعث افزایش قند خون نمی شود.

خوردن پسته باعث ارتقای سلامتی سطح قند خون سالم در افراد می شود.

افراد مبتلا به دیابت با خوردن 25 گرم پسته به عنوان میان وعده می تواند تا 9% قند خون در بدن انسان را کاهش دهد،همچنین سرشار از انتی اکسیدان،ترکیبات فنلی و کاروتنئید ها هستند که برای کنترل قند خون مفید است.

درای ویتی - پسته