تحلیل آزمایش پزشکی
لطفا شکیبا باشید

درای ویتی - فروش میوه خشک، آجیل و خشک بار

با توجه به فواید ذکر شده‌ در خصوص میوه خشک و خشکبار، هدف تیم درای ویتی تسهیل در فراهم آوردن این میان وعده غذایی در سبد خانواده هاست. لذا تلاش ما بر این است تا با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت، بهترین خدمات را به مشتری های عزیزمان ارائه دهیم.

فندق

سرشار از چربی های سالم و ترکیبات آنتی اکسیدانی

از فندق تا سلامتی

در گذشته از فندق به عنوان دارویی مقوی استفاده می کردند.

فندق مملو از مواد مغذی مانند،چربی های سالم،ویتامین ها،مواد معدنی و ترکیبات انتی اکسیدانی است. همچنین حاوی مزایای سلامتی از جمله کمک به کاهش سطح چربی خون،کاهش التهاب و تنظیم فشار خون است.

در کل می تواند یک منبع عالی و سالم از مواد مفید برای استفاده در رژیم غذایی افراد باشد.

فندق دارای مقادیر زیادی ویتامین 6B،فسفر،پتاسیم و اسید های چرب امگا 6 و امگا 9 مانند اسید اولئیک است.

درای ویتی - فندق

از فندق تا سلامتی

علاوه بر اینها مصرف یک وعده از ان می تواند 11.2 گرم فیبر غذایی انسان را تامین کند که تقریبا 11% از نیاز روزانه افراد را تشکیل می دهد.

فندق دارای مقدار زیادی انتی اکسیدان است که بدن را از استرس اکسیداتیو محافظت می کنند که این استرس می تواند به ساختار سلول ها اسیب برساند و باعث سرطان و بیماری های قلبی شود.

فراوانی انتی اکسیدان ها که به عنوان ترکیبات فلنی شناخته شده اند باعث کاهش کلسترول خون و سلامت قلب می شوند.

درای ویتی - فندق

از فندق تا سلامتی

فندق حاوی اسید اولئیک است که باعث کاهش قند خون و انسولین می شود و خوردن این اجیل به بهبود حساسیت انسولین نیز کمک می کند که این حساسیت در ایجاد دیابت نوع2 نقش دارد ، همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است که حرکات منظم روده را بهبود می بخشد و به جلوگیری از یبوست نیز کمک می کند.

طبق مطالعات انجام شده مصرف فندق در هر وعده غذایی می تواند سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم را در افراد کاهش دهد که این نوع کلسترول می تواند خطرات مشکلات قلبی را افزایش دهد.

بیماران دیابتی با تجربه کلسترول بالا باید فندق و سایر مغز ها را در رژیم روزانه خود اضافه کنند زیرا وجود مقداری منگنز در فندق برای مبارزه با دیابت مفید است.

یک وعده فندق می تواند تقریبا منگنز بدن را در کل روز تامین کند که این انتی اکسیدان نیست ولی به انزیم های موجود کمک زیادی می کند.

درای ویتی - فندق

از فندق تا سلامتی

فندق حاوی بالاترین محتوای پروآنتوسیانیدین PAC از پلی فنول ها است.

PAC ها نسبت به بقیه ویتامین ها مانند ویتامین C و ویتامین E فقط در محیط های خاص عمل می کنند.

محافظت از سلول ها

انتی اکسیدان ویتامین E موجود در فندق نشان می دهد این ویتامین می تواند از اکسیداسیون های سلول محافظت کند و میزان اسیب سلولی نشأت گرفته از رادیکال های ازاد را کاهش می دهد همچنین در برابر انواع اسیب های مرتبط با سرطان مقابله می کند.

هنگام برنامه ریزی در رژیم غذایی برای افرادی که دیابت دارند توجه به چربی های اشباع شده یا چربی های اشباع نشده مهم است.

درای ویتی - فندق

از فندق تا سلامتی

فندق منبع سرشار ازچربی های مفید است و به عنوان جایگزین برای روغن های دیگر توصیه شده است که برای افرادی که در فکر کم کردن وزن خود هستند نیز مفید است و نگرانی درمورد اضافه وزن را از بین می برد.

فندق را باید مانند یک نیروگاه تقویت کننده مغز دانست که پر از عناصری است که می توانند عملکرد مغز را بهبود ببخشد و به جلوگیری از بیماری های تحلیل برنده در برخی مراحل زندگی کمک کند.

به دلیل مقادیر بالای ویتامین E ، تیامین ، اسیدهای چرب و فولات میتواند به تیز نگه داشتن مغز افراد کمک کرده تا در بهترین حالت کار کند.

درای ویتی - فندق

از فندق تا سلامتی

فولات که به دلیل اهمیت برای رشد ستون فقرات و مغز جنین در دوران بارداری بسیار مفید است ، به بزرگ شدن افراد در سنین بالاتر نیز کمک میکند تا اختلالات دژنراتیو مربوط به مغز کاهش یابد.

سطوح بالای ویتامین E می تواند نقشه مهمی در پیشگیری و درمان بیماری های ذهن مانند الزایمر و پارکینسون داشتیه باشد.

تیامین معمولا ویتامین عصب نامیده میشود و درعملکرد عصب در بدن نقش دارد کمبود تیامین ممکن است به مغز اسیب برساند.

مقادیر بالای پروتئین به سیستم عصبی کمک میکند و مانع بروز این اتفاق میشود،همچنین به درمان افسردگی کمک میکند.

درای ویتی - فندق