فواید میوه های خشک شده
میوه ها جزو تنها گروه غذایی هستند که تمام ارزش های غذایی را دارا بوده و سرشار از ویتامین ها، فیبرها و آنتی اکسیدان ها هستند که برای حفظ شادابی و در امان ماندن از هر گونه بیماری باید آنها را مصرف کنید. میوه خشک شده میوه ای است که تقریبا تمام آب خود را از طریق خشک کردن از دست داده و در این فرآیند حجم میوه کاهش پیدا میکند. در واقع اکثر مواد مغذی در میوه خشک به صورت خالص تر و مغذی تر یافت می شود. میوه در هر حالتی چه تازه باشد و چه خشک شده، برای شما خوب است و فوایدی به همراه دارد. یکی از مزیتهای خوبی که میوه خشک نسبت به میوهی تازه دارد در مدت زمان نگهداری آن است؛ میوه خشک را میتوان برای مدت زمان بیشتری بدون یخچال نگهداری کرد. از همینرو می تواند جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن باشد. همچنین برای مصرف در شرایط خاص مانند تغییر فصل یا استفاده در ورزشهایی مانند کوهنوردی که امکان حمل وزن زیاد بار وجود ندارد، سودمند هستند.
میوههای خشک حاوی انرژی و ارزش غذایی سرشار از آنتی اکسیدانها هستند که بدن شما برای مقابله با استرس، اضطراب و جبران اثرات مضر آن به این مواد مغذی احتیاج دارد.
یک رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان موجب کاهش التهاب و استرس، تقویت قدرت مغز و بهبود عملکرد سیستم ایمنی می گردد.